Duminica, când sarbatorim Ziua Tatalui, Asociatia “Valoare Plus” ii invita pe tatici si pe copiii lor in Parcul Cancicov pentru doua ore de distractie.

Evenimentul “Alo, tata, e ziua ta” va incepe la ora 16 si va cuprinde mai multe activitati: gimnastica şi dans in aer liber pe muzica, concursuri de alergat cu obstacole intre echipe de copii cu taticii lor, face painting, foto booth – poze haioase cu tata si alte elemente surpriza.

“Asociatia Valoare Plus sustine si promoveaza principiul necesitatii prezentei paterne in procesul de dezvoltare sanatoasa a unui copil.
Nu este suficient ca tatal doar sa existe, ci este imperativ necesar ca el sa se si implice intr-un mod activ in tot ceea ce presupune relatia cu copiii si cresterea si educarea acestora.
Tatal este personajul care influenteaza in mod crucial dezvoltarea copilului, fie prin implicare, fie prin neimplicare”, arata Marian Paduret, presedintele asocialtiei.

PUBLICITATE

Conform unei legi adoptate de Guvern in 2009, tara noastra sarbatoreste Ziua Tatalui, in fiecare an, in a doua duminica a lunii mai.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ