Dupa doua de competetii, etapa a treia a Campionatului National de Karting Dunlop a ajuns la final. Desfasurata pe pista Speed Park din Bacau, competitia a reunit la start 52 de piloti, distribuiti in opt clase de concurs.

Intrecerile au fost strânse, dar o cursa foarte spectaculoasa au oferit protagonistii categoriei Mini, care s-au luptat pentru prima pozitie cu multa dârzenie, atât pe pista, cât si imediat dupa sosire, la contestatii.

Problemele nu s-au solutionat imediat, astfel ca si comisarii cursei au decis amânarea luarii unei decizii si suspendarea festivitatii de premiere a acestei categorii, pâna la analizarea temeinica a acestor contestatii si a probelor video de catre Comisia de Competitii a FRAS, in cursul zilelor urmatoare.

PUBLICITATE

De asemenea, sI la proba pe echipe urmeaza sa fie solutionate ulterior contestatiile, astfel ca nu exista inca un clasament final. In urma contestatiilor sI a reclamatiilor ca unele motoare au fost preparate cu incalcarea regulamentelor, acestea au fost ridicate de comisari sI duse la Bucuresti pentru expertize, iar verdictul va fid at spre finalul acestei saptamâni. Urmatoarea etapa a Campionatului National va avea loc la Bucuresti, in perioada 4-5 august 2012.

Iata si rezultatele intrecerilor:

Clasa PUFO

1. Bota Marco
2. 2. Veres Gabor
3. Onoaie Razvan

Clasa Mini

1. Gyenge Vlad
2. Cobilanski Richard
3. Condrea Cosmin
4. Manolache Stefan
5. Naghen Serban Victor
6. Manotovani Alessandro

Clasa RTX Mini

1. Nicoara Theodor
2. Cimpoca Anthony
3. Stana Ana Maria

Clasa KFJ

1. Anton Eduard
2. Berari Eduard
3. Hultuana Marian
4. Bokor Balasz
5. Pascu Nicholas-Sebastian
6. Buhas Eduard

Clasa KF

1. Anton Bianca
2. Cascatau Alexandru
3. Halawani Monir
4. Baldovin Alexandra

Clasa N100

1. Fuica Alexandru
2. Dudasu Mihai
3. Constantinescu Mihai
4. Hent Alin

Clasa KZ

1. Birloiu Eduard
2. Iorgulescu Tiberiu
3. Mantovani Gianluca
4. Guli George
5. Raimondi Andrea
6. Prunaru Alex
7. Dudas Eugen
8. Lungu Florin Alexandru
9. Socaci Razvan
10. Moldovan Florin
11. Bereczki Tamas
12. Pirvu Nicolae
13. Tompi Adrian
14. Hudusan Daniel Vasile
15. Tokos Csaba
16. Denes Leo-Huba


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ