* proprietarii de masini nu vor mai avea parte de dusuri calde atunci când vor tranzita strada Mioritei * conductele supraterane de agent termic vor fi demontate, pentru ca o data cu modernizarea retelelor termice, noul circuit functioneaza prin subteran

Conductele inestetice de agent termic care traversau strada Mioritei (in apropiere de Billa) vor disparea. Ele au fost dezafectate in timpul lucrarilor de modernizare a retelei de termoficare. Noile circuite au fost montate prin camine subterane, iar conductele care duceau apa fierbinte de pe un trotuar pe altul, au fost debransate.

Vechile tevi sunt taiate, insa nu au fost ridicate inca din zona, pentru ca operatiune implica folosirea unei macarale si cel mai probabil, intreruperea temporara a circulatiei auto, pe strada Mioritei intre Billa si benzinaria OMV. “Reteaua supraterana trebuie data jos, pentru ca strica aspectul cartierului. Tevile au fost taiate si mai sunt sustinute doar de vechii suporti. Este bine ca noile conducte au fost introduse prin subteran, pentru ca se intervenea greu la avarii”, declara Neculai Avram, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 97

PUBLICITATE

Reprezentantii Thermoenergy nu stiu cu exactitate când vor fi date jos conductele

”Tevile respective vor fi aduse cu siguranta in curtea societatii noastre, iar in functie de nivelul de uzura al acestora se va face un protocol prin care materialul sa poata fi folosit la interventii”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA De fiecare data, când uzura conductelor isi spunea cuvântul, iar apa curgea din ele, masinile care treceau pe sub tevi aveau parte de o spalare gratuita cu apa calda, direct in strada.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ