Directorul sucursalei locale a Bancii Transilvania, Marius Savin, precum si doi oameni de afaceri din Buhusi au fost scosi, astazi, de sub controlul judiciar instituit de Tribunalul Bacau.

Curtea de Apel Bacau a dispus desfiintarea in totalitate a deciziei judecatorilor de la prima instanta, care aprobasera punerea lor sub control judiciar desi procurorii cerusera arestarea preventiva in acest caz.

Ce spune incheierea de sedinta de astazi:

PUBLICITATE

ÎNCH. NR. 155/CDL I.În temeiul art. 425/1 alin. 7 pct. 2 lit.a Cod pr.penală admite contestaţia formulată de inc. Savin Ion Marius, Buzilă Dumitru şi Lupu Mihail împotriva încheierii nr. 196/Î din n 14.11.2015 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bacău în dosarul nr. 3904/110/2015.

Desfiinţează încheierea contestată în totalitate şi în rejudecare: Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău de luare a măsurii arestării preventive faţă de inc. Savin Ion Marius, Buzilă Dumitru şi Lupu Mihail şi de luare faţă de inc. SC ECORECYCLING CENTER SRL Buhuşi a măsurii preventive prev. de art.493 al.1 lit.e din C.p.p. II.

În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit.b Cod pr.penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău împotriva aceleiaşi încheieri. Conform art. 275 al.3 C.p.p cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.11.2015.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ