Adrian Popa, managerul Spitalului Județean de Urgență, a anunțat că, împreună cu reprezentanții Casei Județene de Sănătate Bacău, a semnat, astăzi, noul contract de servicii medicale aferent anilor 2021-2023.

“Am reușit negocierea celui mai mare buget din istoria Spitalului Județean de Urgență Bacău, buget care o să ne permită să asigurăm servicii de spitalizare continuă pentru peste 4000 de pacienți lunar, servicii de spitalizare de zi pentru majoritatea specialităților medicale, incluzând radioterapie, oncologie, diabet, medicina internă etc., precum și servicii pentru pacienții cronici”, a declarat directorul Adrian Popa.

Acesta a mulțumit întregii echipe care în ultimele 3 săptămâni a renunțat la orice preocupare personală şi s-a mobilizat să întocmească întreaga documentație necesară procesului de contractare, punând pe primul plan interesul SJU şi al pacienților băcăuani, deopotrivă.

“SJU Bacău a dovedit că este un pivot pe harta serviciilor medicale din România, reuşind să facă față pandemiei Covid19 și să își propună o creștere a calității serviciilor prin continuarea investițiilor în infrastuctura medicală, dotări, dar şi în formarea continuă a profesioniștilor din sistem”
Adrian Popa, manager SJU BacăuPUBLICITATE