Miercuri, noul detinator al centurii mondiale APB, boxerul Mihai Nistor si antrenorul sau, Relu Auras au fost invitatii prefectului Dorian Pocovnicu

Campionul mondial APB la box, Mihai Nistor se pregateste de ultima mare provocare a anului: Campionatul Mondial de Seniori de la Doha, care va incepe saptamâna viitoare. “Clar, imi doresc o noua medalie, una cât mai pretioasa. Nu pot ramâne in afara podiumului”, a declarat pugilistul bacauan.Inainte de plecarea la Mondialele din Qatar, Mihai Nistor si antrenorul sau, Relu Auras au fost invitatii prefectului Dorian Pocovnicu la sediul institutiei pe care acesta o conduce. Celor doi mari performeri li s-au acordat diplome de excelenta, ca recunostinta pentru rezultatele obtinute la nivel national si international.

“Calificarea la Olimpiada si titlul de campion mondial sunt doua performante pe care Bacaul nu le-a mai avut, din pacate, de foarte multa vreme. Cu atât mai meritorii si demne de lauda sunt aceste reusite cu cât, la nivel local, dar si national, constatam ca ele sunt tot mai rare. Adevarul crud este ca legislatia incurajeaza foarte putin sportul, pornind de la baza si pâna la performanta. Imi doresc ca acest lucru sa se schimbe cât mai repede. Din fericire, mai sunt specialisti precum maestrul Relu Auras care, trecând peste toate obsacolele, stiu sa slefuiasca mari campioni, asa cum este si Mihai Nistor”, a declarat prefectul de Bacau, Dorian Pocovnicu.

PUBLICITATE

“In spatele rezultatelor noastre se afla mii si mii de ore de munca, de transpiratie si de eforturi supraomenesti. Pentru noi e important sa stim ca eforturile si, atunci când e cazul, performantele sunt apreciate si de autoritatile locale. Acest lucru ne face sa ne simtim cu adevarat membri ai comunitatii bacauane. Recunoasterea performantelor constituie un imbold si, in acelasi timp o obligatie pentru a da totul in competitii”, a spus Relu Auras.

La intâlnirea de miercuri, de la Prefectura a participat si un alt mare campion format de Relu Auras: Ronald Gavril, care boxeaza la profesionisti, in SUA. Singurul român din echipa lui Floyd Mayweather se afla intr-o scurta vacanta in Bacau dupa ce pe 12 septembrie a obtinut, contra lui Scott Sigmon, cea de-a 14-a victorie la profesionisti si, totodata, a zecea, prin KO. Cunoscând faptul ca, in adolescenta, Dorian Pocovnicu a practicat pentru o vreme boxul, Roli Gavril i-a oferit in dar prefectului un afis cu autograf al ultimului sau meci, cel impotriva lui Sigmon.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ