Știința Bacău a pierdut vineri seara derby-ul cu Dinamo București din cadrul etapei a X-a a Diviziei A1 de volei feminin, disputat în capitală.

La capătul unui joc al băcăuancelor pe care antrenorul Florin Grapă l-a caracterizat drept ”cel mai slab din actuala ediție de campionat”, echipa bucureșteană s-a impus cu 3-1 (25-17, 25-15, 21-25, 25-13).

Știința Bacău a evoluat în alcătuirea: Sabina Moisa (3 puncte), Tatiana Lupu (11), Claudia Gavrilescu (9), Denisa Rogojinaru (8), Cristina Cazacu (2), Ioana Baciu (7), Mihaela Albu – libero.

PUBLICITATE

Au mai jucat: Irina Radu (11), Crina Bălțatu (3), Lorena Ciocian și Nicoleta Manu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

Marți, 8 decembrie, formația băcăuană va pleca spre Serbia, acolo unde va juca joi seara, de la ora 20, pe terenul echipei Spartak Subotica, prima manșă a optimilor de finală din Cupa CEV.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ