Karateka de la Dinamic Bacău lovesc în plin. Au demonstrat-o și la Campionatul Național al Federației Române de Karate, filiala ESKU (European Shotokan Karate-Do Union) desfășurat weekend-ul trecut, la Ploiești.

La competiția ce a reunit 300 de sportivi de la 27 de cluburi din țară, clubul băcauan Dinamic, coordonat de Liliana Adochiței și Alexandra Ciupercă a participat cu nouă sportivi care au cucerit șase medalii: una de aur, trei de argint și două de bronz.

Răzvan Bulancea s-a laureat campion național la Shobu Ipon, argintul a fost adjudecat de Roxana Galan (la kata), Maria Bejan (kumite) și George Brăescu (Shobu Ipon), în timp ce bronzul a revenit aceleiași Maria Bejan la kata și Alecsyei Munteanu la kumite.

PUBLICITATE

„A fost o competiție grea, cu mulți concurenți pe categorie. La kata copii 2 (8-9 ani) de exemplu, au concurat pe trei locuri 28 de karateka. Țin să remarc prestația tuturor sportivilor noștri, inclusiv a celor care nu au urcat pe podiumul de premiere: Ștefan Tiron, Ariana Șerban, Tudor Galan și Alexandru Petrilă”, a declarat antrenoarea Liliana Adochiței.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ