Șapte bărbați, care conduceau autoturisme în timp ce se aflau sub influența alcoolului au fost depistați de polițiști în ultimele două zile. Doi dintre aceștea nu dețineau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data 05 decembrie a.c., pe DJ 156A Pîrjol, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 40 ani, care conducea un autoturism, în timp ce avea o concentrație de 0,70 mg/l, alcool pur în aerul expirat, rezulatată în urma testării alcoolscopice.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul nu deţine permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracţiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

La data de 05 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, un echipaj de poliție rutieră ce acționa în municipiul Onești a depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Căiuți, care conduce un autoturism pe Bulevardul Republicii din localitate, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat concentrație a de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

PUBLICITATE

Polițiștii au oprti în trafic, un autoturism care se deplasa sinuos pe strada 1 Mai din stațiunea Slănic Moldova.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 51 de ani, din comuna Brusturoasa, care emana halenă alcoolică și a devenit agresiv.
Cel în cauză a fost imobilizat și condus la Spitalul Municipal Onești.
Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
Polițiștii au stabilit din verificări că bărbatul de 51 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Un băcăuan de 37 de ani a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Mărășești din Bacău, având o concentratie de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la S. J.U. Bacău în vederea prelevării mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Tot sub influența băuturilor alcoolice se afla și un bărbat de 35 de ani, depistat în trafic, la volanul unui autorurism, pe D.N. 2F în comuna Odobești.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de
1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de 05/06.12.2015, polițiștii au depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Gîrleni, care conducea un autoturism pe drumul comunal Itesti-Dumbrava, în timp ce avea o concentrație de 0,41 mg /l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 06 decembrie a.c., la ora 21.30, pe bulevardul Republicii din Onești, polițiștii au depistat un localnic de 25 de ani, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ