Societatea Transport Public SA Bacău continuă investițiile pentru înnoirea parcului auto, cu scopul de a oferi condiții mai confortabile de transport pentru călători, dar și pentru a crea un climat cât mai puțin poluat în oraș.

Societatea băcăuană de transport public s-a raportat întotdeauna la standardele europene în ceea ce privește asigurarea confortului călătorilor și a eficienței mijloacelor de transport achiziționate.

În acest context se înscrie și achiziționarea altor cinci autobuze Iveco Crossway, echipate cu motoare Euro 6. Acestea au intrat în dotarea Societății Transport Public SA Bacău, alăturându-li-se celorlalte opt sosite în primăvara anului trecut. Autobuzele sunt fabricate la Uzina Iveco din Cehia.

“Noile autobuze sunt dotate cu instalație de climatizare, rampă pentru persoanele cu dizabilități și camere video de supraveghere. Acestea au o lungime de 12 metri și o capacitate de 105 persoane. Prin completarea și modernizarea parcului auto, ne propunem să asigurăm un transport în comun eficient și confortabil”, a declarat Adrian Botez, directorul SC Transport Public SA.

Iveco este unul din liderii pieței de autobuze și autocare, produsele sale fiind unele globale. Principalele puncte forte ale companiei Iveco Bus sunt sustenabilitatea, tehnologia și costul total de operare la care se adaugă valoare ridicată a mărcii, care, garantează cel mai bun raport între calitate, confort, stil și competitivitate. Crossway este cea mai bine vândută gamă de autobuze, cu peste 25.000 vehicule produse pentru transportul public din Europa.

Alte articole