16 iulie 2024
Zona zeroFapt diversDin 8 septembrie la cinema: MASTER GARDENER, de Paul Schrader - VIDEO

Din 8 septembrie la cinema: MASTER GARDENER, de Paul Schrader – VIDEO

Din 8 septembrie Master Gardener (Maestrul Grădinar), scris și regizat de Paul Schrader, are premiera în cinematografele din România și Republica Moldova. Filmul îi are în distribuție pe Joel Edgerton, Quintessa Swindell și Sigourney Weaver și spune o poveste emoționantă despre dragoste, singurătate, violență și ispășire.
Narvel Roth (Joel Edgerton) este un horticultor meticulos ce întreține Gracewood Gardens, o moșie deținută de o văduvă bogată, Mrs Haverhill (Sigourney Weaver). Cu toate acestea, haosul intră în existența spartană a lui Narvel atunci când doamna Haverhill îi cere să o ia drept ucenică pe nepoata ei răzvrătită și tulburată, Maya (Quintessa Swindell), dezvăluind secrete întunecate dintr-un trecut violent care îi amenință pe toți.

Pe măsură ce afecțiunea lui Narvel pentru Maya crește, la fel crește și disprețul doamnei Haverhill pentru nepoata ei. În cele din urmă, doamna Haverhill îi alungă pe amândoi din Gracewood și în sălbăticie, unde atât trecutul lui Narvel, cât și al Mayei amenință să-i consume.



În ciuda șanselor, dragostea lor crește, dar la fel crește și teama lui Narvel că Maya îi va descoperi secretul și îi pune în pericol nu numai șansa sa de ispășire cât și pe cea a Mayei.

„Grădinăritul este o metaforă deosebit de bogată, atât pozitiv, cât și negativ” spune Schrader.



spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri