21 mai 2024
ActualitateDezvoltare urbană în Târgu Trotuș: Proiect de asfaltare în valoare de 4...

Dezvoltare urbană în Târgu Trotuș: Proiect de asfaltare în valoare de 4 milioane de lei, aproape de finalizare

Președintele Consiliului Județean (CJ), Valentin Ivancea, a exprimat satisfacția sa cu privire la progresele semnificative în lucrările de asfaltare din Târgu Trotuș, în urma mai multor vizite efectuate în teren. Apreciind eforturile constante ale administrației locale, el a subliniat dedicarea primarului Cătălin Sabău și determinarea acestuia de a transforma orașul într-o zonă modernă și bine conectată.

Un proiect de reabilitare pentru 6 străzi principale, respectiv str. Mihai Eminescu, str. Alexandru Ioan Cuza, str. Primar Ghiță Cernea, str. Alexandru cel Bun, str. Prof. Nica Romulus și str. George Bacovia – Prundișor, este în faza finală de implementare. Proiectul, în valoare de 4 milioane de lei, a fost finanțat din bugetul local și a avut drept scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere din Târgu Trotuș.

În prezent, se toarnă al doilea strat de asfalt pe străzile menționate, semn că lucrările se apropie de finalizare. Președintele CJ, Valentin Ivancea, a menționat: “În desele vizite efectuate în teren, am satisfacția de a vedea evoluția lucrărilor în diferite stadii dar, mai ales, am bucuria de a întâlni primari destoinici care pun faptele înaintea vorbelor.”La această etapă, eforturile autorităților locale sunt susținute de europarlamentarul Dragos Benea, prefectul Lucian Bogdanel și vicepreședintele CJ Bacău, Gelu Panfil. Împreună, ei au reiterat angajamentul pentru sprijinirea comunității în dezvoltarea viitoarelor proiecte menite să îmbunătățească viața locuitorilor din Târgu Trotuș.

Astfel, angajamentul și colaborarea dintre autorități și administrația locală sunt exemple elocvente ale eforturilor comune pentru dezvoltarea urbană și creșterea calității vieții în orașele din întreaga țară.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri