Mai este putin timp pana in sezonul de iarna – prima luna va aduce sarbatorile de Craciun si Anul Nou – lumea incepe sa se gandeasca cum in doar cateva saptamani va incepe goana nebuna pentru decoratiuni de brad, solutii pentru impodobirea interiorului, a exteriorului, dar si cadouri.

Fie ca ne gandim la prieteni, la cei dragi noua, la colegii de munca sau la angajati, acest sezon va aduce un prilej potrivit pentru a le arata cat sunt de importanti pentru noi, pentru companie, pentru organizatia sau familia din care fac parte.

Si ce metoda mai buna, potrivita pentru a te incalzi in serile sau diminetile reci de iarna decat printr-un ceai cald, un vin fiert, intr-un termos sau o cana special pregatita si decorata pentru tine? Aceasta idee de cadouri nu e insa una noua, precum ne-ar placea sa credem. Dimpotriva, o multime de tipografii si firme specializate ofera servicii in acest domeniu. Gaseste cani personalizate pentru cei mai pretentiosi clienti si asigura-te ca ai plasat comanda din timp, evitand aglomeratia de pe ultima suta de metri!

Care sunt deci criteriile de care trebuie sa tinem cont sau aspectele de care trebuie sa profitam atunci cand suntem in cautarea unor astfel de solutii personalizate?

Utilizarea functiei de promovare

In primul rand, daca plasam respectiva comanda din partea unei firme, a unei asociatii sau organizatii, e important sa profitam de spatiul disponibil pe acele cani pentru a insera un mesaj promotional; cel putin, spre a nu fi prea agresivi, putem insera logo-ul nostru, datele de contact sau cel putin adresa de website. In acest mod, cei care vad respectiva cana, acasa sau la birou (respectiv in calatorii sau delegatii – daca e vorba de un termos de cafea) vor putea sa o identifice un anumit brand, un serviciu ori un produs. Aceasta prima impresie conteaza mai mult decat ne-am fi imaginat – lucru ce ne duce la urmatoarele puncte din acest material!

Calitatea si functionalitatea inainte de toate

Dimensiunea respectivelor casti personalizate trebuie sa reflecte si sa se potriveasca lucrului pentru care vor fi folosite; trebuie sa evitam neconcordantele – de asemenea, trebuie sa alegem pahare, casti sau termosuri de calitate superioara.

Daca acestea vor fi prea sensibile, ele vor fi folosite o scurta perioada, pana vor ceda; in egala masura, daca constructia si designul lor, per general, va fi deosebit de prost, nici macar nu vor fi folosite. Rolul unui termos e de a mentine lichidul la temperatura sa cat mai mult timp, fiind in acelasi timp rezistent si usor de folosit – detalii aici. Daca insa aceste functii de baza nu vor fi indeplinite, utilizatorii vor fi dezamagiti.

Grafica si designul

Nu in ultimul rand, aceste aspecte sunt cele care transmit cu adevarat aerul sarbatorilor sau magia iernii. Putem folosi fie modele disponibile pe internet, fie putem sa alegem solutii care sa se potriveasca contextului in care le vom darui, adaugand un mic element de Craciun sau iarna – sania trasa de reni, bradul impodobit, oameni de zapda, Mos Craciun, scena nasterii din Betleem. Nu va lipsi desigur personalizarea canilor, propriu-zis, prin inserarea numelui sau a unui mesaj aparte.

Asadar, asigura-te ca iti acorzi suficient timp pentru a pregati aceste obiecte personalizate, luand in calcul atat efectul dorit din partea celor ce primesc aceste materiale, cat si costurile de productie, durata de realizare, livrarea si impachetarea. Investeste in cani personalizate, pentru a da startul unor sarbatori de iarna de neuitat!