La discutiile cu presedintele Brasoveanu au participat si consilierii comunali

Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau, a continuat sa se intâlneasca cu autoritatile locale, in ultimele doua saptamâni.

“Scopul vizat a fost stabilirea prioritatilor in functie de nevoile identificate si particularitatile fiecarei comunitati”, arata Sorin Brasoveanu. S-a discutat despre strategia de dezvoltare a judetului, planul urbanistic general al fiecarei localitati, proiectele aflate in derulare sau in curs de implementare.

Pâna acum, presedintele CJ s-a intâlnit cu 22 de primari. Ultimele deplasari le-a facut in Traian, Prajesti, Negri, Damienesti, Podu Turcului si Glavanesti.

PUBLICITATE

“Mai mult de trei zile pe saptamâna nu poti sa faci teren, trebuie sa fii prezent si in Consiliul Judetean pentru ca sunt proiecte in curs de derulare si probleme curente, care trebuie rezolvate. Unde am promis am ajuns”, a declarat Sorin Brasoveanu.

El a constatat ca aceste intâlniri sunt foarte apreciate de comunitatile respective. “La sfârsit, vom grupa problemele pe categorii, apoi vom discuta si vom cauta solutii impreuna cu specialistii CJ Bacau si ai institutiilor abilitate.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ