Pentru ca, sustin ei, protestul din Bacau a fost confiscat politic de oportunisti, mai multi bacauani au decis sa organizeze propriul miting in parcul din spatele Prefecturii, astazi, la ora 18.00:

“Suntem multi, haideti sa ne unim, să nu-i lăsăm pe alții să ne dezbine din nou!
Ne adunam civilizat in Patratel, la ora 18.00. Ne cunoastem, tinem un moment de reculegere, impartasim dureri si bucurii traite alaturi de cei dragi care au fost in Colectiv. Stabilim apoi, o zi, un spatiu si o ora la care sa invitam cetatenii – NU POLITICIENII si nici viitori candidati care se stiu deja – pentru a discuta, punctual, probleme ale comunitatii si pentru a cauta si identifica oamenii politici sau neinscrisi in partide care ar putea sa ne reprezinte la nivel de Bacau. ( Lista o vom face publica si vom continua sa ne intalnim, prin a-i invita pe cei propusi de noi, sa discutam, sa incercam sa legam o comunicare civilizată, armonioasă, coerentă). Stabilim, de asemenea, întâlnirile pentru zilele următoare.

La 18.30 plecam, in liniste, pe centru, grupat și încercăm să ne ținem aproape unii de alții, departe de grupuri cu portavoce. Nu ne urcăm pe treptele Prefecturii, acolo SUNT LUMÂNĂRILE APRINSE PENTRU COLECTIV. Nu strigam ”Jos un nume”. Mesajul nostru, SIMȚIT, nu strigat este JOS CORUPTIA, ALATURI DE COLECTIV. Coruptia nu au inventat-o nici Sechelariu, nici Stavarache, nici Benea. De ceea ce se intampla la nivel local – Bacaul, unul dintre cele mai corupte judete din tara – si la nivel national, la coruptie adica si raspandirea ei am contribuit cu totii intr-un fel sau altul, chiar și numai prin tacere atata amar de ani”, scrie pe pagina evenimentului de pe facebook.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ