Ieri, lucratorii serviciului arme explozivi substanțe perioculoase au organizat o actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor la regimul armelor si munitiilor, ocazie cu care au identificat, un bărbat de 55 ani, din mun. Bacau, care detinea ilegal la domiciliu o armă neletala supusa autorizarii, procurata in luna ianuarie 2015 din Anglia, fiind introdusa fara drept in Romania.

Deasemeni a mai fost identificat și un alt bărbat de 41 ani, din oras Buhusi, jud. Bacau, care detinea ilegal din anul 2014 la domiciliu o armă neletala supusa autorizarii

Armele au fost indisponibilizate si ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

PUBLICITATE

Celor doi suspecți le-au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si contrabanda, fapte prev. de art.342 al.2 din Cod penal si art. 271 din Legea nr. 86/2006.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. TOTODATA POLITISTII AU FACUT CATEVA DESCINDERI SI IN COMUNA LIPOVA SATUL MILOSU UNDE AU APLICAT LEGEA CA IN CODRU PE TIMPUL LUI TEPES AU BATUT NISTE OAMENI DE IAU NENOROCIT DE FATA CU COPII MICI ,MERGETI LA FAMILIA NITA ALIN SAU LA DAVID BOGDAN SI VA CONVINGETI!

LĂSAȚI UN MESAJ