Ma identific cu „Desteptarea” de prin anul 1998. Imi aduc aminte cu placere ca, la inceputul studentiei, am cochetat cu Radio Alfa, dupa ce avusesem un prim contact cu acest segment al mass-mediei la un alt post local de radio.

Asa am ajuns la Desteptarea, dupa ce timp de aproximativ sase luni, invatasem ce trebuie si mai ales cum trebuie sa faci o stire ca sa poata fi difuzata pe post. Am optat intotdeauna pentru segmentul de stiri. Desi am avut câteva prestatii live pe post, nu m-a atras niciodata microfonul din studioul stiristilor.

Mi-a placut mai mult sa fac munca de teren, sa vad lumea, sa descopar oameni. La moment aniversar, urez „Desteptarii” viata lunga si cât mai multe editii. Colectivului si cititorilor le doresc sanatate, iar evenimentele ce vor urma sa ne gaseasca mereu impreuna!

Ramona Ionescu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ