Demersul sustinut de catre redactia ziarului “Desteptarea”, pentru ajutorarea unei fetite care are nevoie de un dispozitiv medical (verticalizator) pentru a putea merge, a avut efectul scontat. Gratie sensibilizarii, prin apelul jurnalistic, a mai multor cititori ai ziarului nostru, Ioana Estera Cojoc, o fetita de cinci ani si jumatate, va avea verticalizatorul care ii este necesar pentru a sta in pozitie verticala si a se deplasa.

“Am gasit pe internet un verticalizator la pretul de 800 euro, mai ieftin cu mult fata de cel pe care o alta firma ni-l furniza initial, ne-a spus Aurel Cojoc, tatal fetitei. Am dat deja comanda si am si platit o parte din cost. Joi, 17 septembrie, il vom avea. Din banii pe care i-am adunat datorita apelului umanitar publicat de mai multe ori in ziarul «Desteptarea», am reusit sa-i iau Ioanei si ghetele speciale, precum si ochelarii de vedere.

Nu am cuvinte sa va spun cât de impresionati suntem noi, familia, de gestul nobil al conducerii ziarului dumneavoastra si al celorlalti binefacatori. Le multumim din suflet tuturor!”

PUBLICITATE

Amintim ca in urma demersului nostru publicistic, un binefacator anonim i-a donat Ioanei 500 lei, o familie de tineri i-a dat 500 euro iar o fundatie a venit in sprijinul ei cu 1.000 lei. Asadar, in total s-au adunat aproape 4.000 lei.

Familia fetitei, compusa din 6 copii si cei doi parinti, are venituri extrem de modeste. In plus, a cheltuit foarte multi bani cu tratamentele Ioanei, inca de când aceasta s-a nascut. A avut multiple afectiuni, dar acum sufera de hemipareza pe partea dreapta. Prin urmare verticalizatorul, care i-a fost recomandat de medicii specialisti, ii este mai mult decât necesar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ