La Scoala Gimnaziala Nr. 10 Bacau a avut loc, pe 18 mai, o interesanta activitate dedicata sportului si sportivilor (consacrati sau in devenire), eveniment ce face parte din proiectul mai amplu „Intâlniri memorabile”, desfasurat pe tot parcursul anului scolar.

La eveniment au fost prezenti, in calitate de oaspeti de onoare, dar si de fosti elevi ai scolii: Cristian Ciocoiu, presedinte Sport Club Bacau, Bogdan Milon, antrenor de badminton la Stiinta Bacau, Raluca Mocanu, campioana la dans sportiv, dar si Catalina Tampau, actuala eleva si vicecampioana mondiala la dans sportiv. Cu aceeasi ocazie au fost premiati si elevii cu merite sportive deosebite pe plan local, judetean si national.

Activitatea s-a incheiat printr-o demonstratie de karate „marca” Raluca Popescu si Mihnea Zaharia, elevi ai clasei a IV-a B. Coordonatorii activitatii (profesorii de educatie fizica Elena Pricopi, Sebastian Rojnita si Valeriu Rugina, invatatoarele Aurelia Deju si Cristina Paisa), initiatoarea proiectului, profesor Iulia Jicu (directorul scolii), cadrele didactice si elevii, deopotriva, au participat la o activitate antrenanta, motivanta, in care sportul a reprezentat elementul-cheie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ