Un monolog sustinut de Stela Popescu in serialul Las Fierbinti a devenit viral pe Facebook deoarece, in cuvinte simple, este spus adevarul despre sistemul de invatamant din Romania.

PUBLICITATE

Cei care au gândit introducerea acestui moment foarte dramatic în ultimul episod din serialul de comedie Las Fierbinți, de la PRO TV, merită felicitări. Dați SHARE acestui excepțional monolog despre starea învățământului românesc, în interpretarea Stelei Popescu!

Posted by Florin Negruţiu on Friday, October 9, 2015

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. @un om – ce-ti mai place sa comentezi …! Na ! – acesta e invatamantul din Romanica ! Asa profesori are si in realitate ! De aia o ducem asa ! Sic , omule ….

  2. Mare adevar spus! Dar pe cine intereseaza?Cei de la guvernare si din parlament se cearta pentru lefurile si pensiile lor si de invatamant se alege praful! Avem nevoie de Domnul Trandafir si de Badia Ion Creanga!!

    • ….poate ca sunt …dar sunt din ce in ce mai putini , si daca nu-i omoara si pe acestia sistemul ,ii omoara incet si sigur ”competitia ” pe puncte, din invatamant …. pentru ca e atat de greu sa fii si dascal si autor de articole , de carti , de proiecte , vesnic participant la cursuri care nu te invata nimic si care doar suna pompos ,organizator de activitati extracurriculare ,participant la conferinte congrese si simpozioane judetene ,nationalae si internationale ,si nu in ultimul rand creator de dovezi tiparite si stampilate ! Asa incat ,din dorinta fireasca de supravietuire bietii dascali cu har pierd si ei calea catre sufletul si mintea elevului care nu are nici o vina … !

LĂSAȚI UN MESAJ