Ani la rând politicienii s-au laudat ca sunt niste genii si ca, odata lasat judetul pe mâinile lor, il vor inalta spre noi culmi de glorie. Si civilizatie, dar mai putin, ca nu suntem obisnuiti.

Ne-au zis ca daca le dam puterea vor sti ce au de facut si vor face pentru ca au cu ce si ca pot.

Dezastrul din ultimele zile, când Bacaul a pierdut in favoarea Iasiului sefia regionala a Finantelor publice, precum si concedierile din sistem ne arata, ca-n povestea cu imparatul gol, ca politicienii care ne-au cerut sa ne punem sperantele in ei nu sunt mai buni decât maradonistii care iti flutura fâsicul de euro prin fata pentru ca, dupa ce le dai leii, sa-ti dea un sul de hârtie de ziar infasurat intr-o bancnota.

PUBLICITATE

Si, din pacate, tavalugul abia incepe. Pentru ca, asa cum ne-am dumirit noi cum sta treaba cu ei, asa s-au dumirit si altii. Si e usor acum pentru politicienii din judetele cu care incercam sa concuram sa faca presiuni pentru a trage spuza pe turta lor stiind ca din partea Bacaului nu vor intâmpina cine stie ce impotriviri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ