La finalul vizitei facute, joi si vineri, in judetul Bacau, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, copresedintii ALDE (Alianta Liberalilor si Democratilor), au sustinut o conferinta de presa in care s-au declarat dispusi sa raspunda oricaror intrebari.

“Pentru noi, cei din conducerea ALDE, e foarte important sa luam in pulsul tarii, sa discutam cu cetatenii, sa vedem care sunt problemele cu care se confrunta si care este impactul masurilor pe care le-am luat”, a declarat Tariceanu, referindu-se la cresterea economica din perioada guvernarii USL. Din pacate, Moldova nu a beneficiat in aceeasi masura ca restul regiunilor de aceasta crestere economica: “Aici intervine obligatia noastra de a incerca sa stabilim impreuna stimulentele necesare pentru a nu lasa ca aceste decalaje sa se perpetueze.”

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca organizatiile ALDE din Moldova vor face un apel catre premier, prin intermediul prefecturilor, pentru ca ziua de 24 ianuarie sa nu fie “numai o zi festiva, in care ne strângem ca sa dansam Hora Unirii, ci sa ne punem la masa impreuna cu Guvernul pentru elaborarea unui program de dezvoltare a Moldovei, un program care sa ajute Moldova se ridice”, iar asta insemna investitii in infrastructura, stimulente etc.

Daniel Constantin a subliniat faptul ca organizatia din judetul Bacau a fost cea mai buna a PC, iar acum a ALDE, la nivel national si le-a multumit primarilor pentru efort. S-a vorbit despre electororalul tinta al ALDE – antreprenori, intelectuali, liberali nemultumiti de aderarea PNL la “popularii europeni”-, despre disparitia autostrazii Bacau-Brasov din Master-planul general de transport, disparitia marilor combinate si despre somaj.

Subiectul cel mai interesant, candidatii ALDE pentru Primaria Bacau si Consiliul Judetean, a fost tratat cu rezerva. Aspirantii la functii vor fi prezentati “la momentul oportun”, cei cu notorietate mai târziu, iar cei noi, fara notorietate, mai devreme, pentru a da timp electoratului sa-i cunoasca. Ei vor intra in competitie si vor fi supusi unui sondaj, inainte de a fi selectati.

Pentru Primaria Bacau, ALDE are doua variante. Intrebat direct daca Romeo Stavarache este una dintre variante, Constatin Avram a raspuns: “Nu, in acest moment nu este!” Cât priveste candidatul la functia de presedinte al CJ Bacau, acesta nu va fi deputatul Constantin Avram, nici senatorul Vasile Nistor, va fi “o persoana tânara”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. Vorbe!
  De fiecare data cand vin alegerile, acesti mincinosi vin in Moldova sa castige voturi prin promisiuni care au fost onorate niciodata!
  Moldova a ramas dupa anul 1989 cea mai distrusa de guvernele ,,alese” la Bucuresti…. si asa va ramane in continuare cu astfel de ,,politicieni” care nu au grija decat sa-si umple buzunarele!

 2. Draga Caline,file din poveste;
  Imi place de tine ca esti simpatic pentru femei;dar in rest,:Vorbe;Vorbe,ca sa ne auzim;
  Cum poti sa spui ca Romania este a 7-a putere economica din Europa,;cand toate
  Statisticile arata ca santem cea mai SARACA tara din Europa,si parca ai fost si Prim Ministru???
  Daca mai VII in bacau cu asemenea specimene,gen=Nistor;Avram, si tot neamul lor,ai sanse
  sa ajungi de rasul Curcilor ,adica pe ultimul loc.
  Cred mai mult ca ai venit sa te INSORI,sau sa te relaxezi la bacau???@@@

 3. nea avrame ,nu mai minti.pt Bacau nu ai nici un candidat credibil.ceea ce spui ca va fi o surpriza si de asta nu il faci public este minciuna….poate candideaza vasile nistor,ca asta a facut f multe pt Bacau.

 4. Acest pesonaj glumeț declara la o conferinta de presă in urmă cu 8 ,9 ani ca lucrările la șoseaua de centura au inceput…. tot acest personaj la o conferință presa unde se vorbea depre distribiurea fondurilor de ifrastructura rutiera si in care moldova nu primise alocat nici un leu declara ca moldova nu este a lui ci a urmașilor noștri. E cel mai mincinos si omul care a umilit cel mai mult moldova si pe moldoveni atât timp cat a fost priministru.

 5. Vă dați seama ce formațiune este acest ALDE??? A fost prezent unul dintre cei mai nenorociți FOȘTI INSPECTORI SCOLARI GENERALI, COJOCARU, de la ECONOMIC, trimis in judecata in DOSARUL ,,CĂȘUNEANU JUNIOR,, dar ACHITAT de JUSTITIA MAFIOTĂ din ROMANIA,, Dacă ați ști ce JAF s-a produs in FINANTELE EDUCATIEI in județul Bacau ăntre 2006-2009, cat a fost TARTOR la ISJ Bacau, ar trebui condamnat la cel putin 25-30 de ani de INCHISOARE, pentru FAPTE DE CORUPȚIE la care a fost cel puțin COMPLICE. Cum Își justifică AVEREA ??? Întrebati absolventii de la ECONOMIC, cati bani au COTIZAT la LICEU si ce s-a întâmplat cu banii ??? Verificati toate INVESTITIILE din SCOLI dintre 2005-2009 si va veti ingrozi!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ