Un semn de circulatie amplasat in centrul municipiului Bacau, mai exact in vecinatatea vechiului sediu al Bibliotecii Judetene, a fost transformat in panou publicitar.

Autorul anunta ca este in cautarea unei persoane capabile sa-i deseneze “cometa din spatiu, din 1992”, dupa care indica si unde pot fi obtinute informatii suplimentare despre pretentiile sale sau, poate, despre o meritata recompensa: “Relatie, secretariat Primarie Letea Veche”.

Am incercat sa utilizam sursa cu pricina si am aflat ca pasionatul de astronomie e bine cunoscut autoritatilor locale.

PUBLICITATE

cometa letea“Il cunoastem pe cetatean, este o persoana cu probleme, care s-a separat de familie si locuieste intr-o rulota. A pus afise peste tot, in comuna. Unul e chiar pe panoul Primariei.

Ba studiaza comete si cere date, ba vrea cetatenie in Mexic, are tot felul de solicitari bizare”, a declarat Petru Dochiei, primarul comunei Letea Veche.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. de fapt, omul se referea la dochiei petru….o piatra cazuta din spatiu…din greseala ….in comuna letea veche. O “comeata” cu coada in fata….
    Draga cautatorule. Pe aceasta cale iti transmit sa cauti “cometa” in biroul primarului din comuna letea veche. Cum intri in secretariat, faci dreapta si vezi o forma de cometa cazuta pe un scaun directorial. din pacate….

LĂSAȚI UN MESAJ