Astăzi, la sediul Partidului Național Liberal (PNL) filiala Bacău a avut loc o conferință de presă convocată de liderii organizației băcăuane, deputații Tudorița Lungu și Ionel Palăr.

La acest eveniment a participat și europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu, aflat în vizită în Bacău. Pe ordinea de zi au fost două subiecte, situația creată de bugetul național, respective ce se întâmplă în Parlamentul European și felul în care România își exercită președenția în Consiliul Europei.

În prima parte, europarlamentarul Marian-Jean Marinescu a vorbit despre alegerile europarlamentare care se apropie și despre prioritățile României în Uniunea Europeană și nu numai. De asemenea, oaspetele a adus în discuție situația unor tronsoane de autostradă, printre care și autostrada Târgu Mureș-Iași, pe care le susține, acuzând actuala guvernare că nu dorește să apeleze la bani europeni pentru construcția acestora, în condițiile în care fonduri există.

Deputatul Tudorița Lungu a preluat ideea de autostrăzi și a susținut că PNL Bacău susține și autostrada Târgu Mureș-Iași dar și autostrada Bacău-Brașov. Conferința de presă a avut și alte puncte de referință. Alte detalii și declarații de la această întâlnire veți afla din ediția de luni, 11 februarie, a cotidianului Deșteptarea.

Alte articole