Programat sa aiba loc astazi, de la ora 11, evenimentul la care erau asteptati sa participe reprezentanti ai Companiei de Autostrazi si autoritati locale, s-a amânat din cauza ploii.

Chiar daca vizita oficiala va avea loc saptamâna viitoare, luni sau marti, lucrarile se deruleaza in continuare, in masura in care se poate, pentru ca turcii de la Eko Insaat au un calendar de respectat.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Nu continua nicio lucrare! De saptamana trecuta au sapat culoarul ala de cca 50-60 m si atat. Au pus stegulete. Au adus utilaje. Au atarnat trei steaguri de utilaje si GATA. Si tot timpul, este in greder un Dorel care dezleaga integrame sau pazeste campul. Sau da bine in poza si in caz de ceva porneste utilajul si “Uite domle` ce lucram noi aici, cum sa nu lucram”

LĂSAȚI UN MESAJ