La Euro 2016, România va juca intr-o grupa cu Franta, Elvetia si Albania

Si a fost cu noroc! Tragerea la sorti desfsurata sâmbata seara, la Paris, a plasat România intr-una din cele mai accesibile grupe de la Campionatul European ce va avea loc vara anului viitor, in Franta. “Tricolorii” vor evolua in grupa A, alaturi de tara gazda, Franta, Elvetia si Albania. Cum in faza urmatoare a competitiei se califica ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa plus patru cele mai bune echipe pozitionate pe locul trei, este clar ca trupa lui Anghel Iordanescu are sanse mari la o calificare in “optimi”.

Renumit pentru declaratiile sale ponderate (eufemism), selectionerul a declarat ca “visez la o calificare in faza urmatoare”. Mai transant s-a dovedit capitan ul Razvan Rat: “Sa nu se inteleaga ca vom avea parte de adversare usoare, insa este evident ca putem trece de aceasta grupa”. Cu o experienta de zece ani la diferite echipe din Franta (Nantes, Libourne, Angers, Tours si Bastia), atacantul Claudiu Keseru si-a manifestat satisfactia pentru faptul ca România va intâlni tara gazda, in primul meci al competitiei, programat la Paris: “Franta mi-am dorit, Franta am primit. Ne putem califica”. Ca si in meciul-uvertura al competitiei, contra “cocosilor” Pogba si Valbuena, România va sustine al doilea joc, cel cu Elvetia, tot la Paris, pentru ca ultima intâlnire din grupa, cu Albania, sa se joace la Lyon.

PUBLICITATE

Cea de-a 15-a editie a Campionatului European se va derula in perioada 10 iunie-10 iulie in urmatoarele noua orase: Lens, Lille, Marseille, Lyon, Nisa, Saint-Etienne, Toulouse, Bordeaux si Paris.
Iata componenta grupelor:

Grupa A: Franta, România, Albania, Elvetia.
Grupa B: Anglia, Rusia, Tara Galilor, Slovacia.
Grupa C: Germania, Ucraina, Polonia, Irlanda de Nord.
Grupa D: Spania, Cehia, Turcia, Croatia.
Grupa E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia.
Grupa F: Portugalia, Islanda, Austria, Ungaria.
Dan Sion


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ