Deputatul Valerian Vreme, presedintele judetenei PMP Bacau, a anuntat, duminica, cine ii va fi alaturi in finalizarea fuziunii cu UNPR si pregatirea alegerilor parlamentare.

“Aceasta fuziune PMP-UNPR, considerata fuziunea anului, vine pe esicherul politic ca a III-a forta, de care, sunt sigur, România are nevoie si care e asteptata de electorat”, a declarat Valerian Vreme. Liderul PMP a afirmat ca traseul sau politic a fost legat 90 la suta de Traian Basescu, un lider de care tara are nevoie si azi. Pauza de doi ani a fost motivata de implicarea sa in dosarul Microsoft.

“Asa cred eu, ca orice politician, daca planeaza asupra lui o anumita suspiciune, trebuie sa faca un pas-doi inapoi pâna acea suspiciune este clarificata”, a spus Valerian Vreme. Dupa fuziune, PMP Bacau are 58 de consilieri locali, 39 de la PMP si 19 de la UNPR. “Am avut intâlniri si am gasit entuziasm la UNPR, iar in intâlnirile cu organizatiile PMP am avut acelasi sentiment”, a marturisit Vreme. Entuziasmul ar fi dat de increderea bacauanilor in Traian Basescu.

PUBLICITATE

Obiectiv realist: 15 la suta in judet

Echipa de conducere a PMP Bacau, propusa de Valerian Vreme, a fost aprobata de conducerea de la Bucuresti. Comitetul judetean e format din 34 de persoane, in frunte cu Valerian Vreme – presedinte, Vasile Manole – prim-vicepresedinte, Constantin Scripat – vicepresedinte, Ion Mâcâiala – secretar general, Cristi Dumitrescu – secretar general adjunct.

“Eu cred ca ne-am miscat foarte repede, inginereste, as spune”, iar mai departe, fiecare va primi sarcini concrete, “pe principiul omul potrivit la locul potrivit”, sustine Vreme.

Pentru alegerile din toamna, PMP Bacau si-a propus doi parlamentari in Camera Deputatilor si unul in Senat. “Eu sesizez un trend ascendent al PMP si cred ca putem creste numarul dar, acum, aceasta tinta e realista pentru noi”, a afirmat deputatul.

Ca scor, la nivel de judet, PMP vrea sa atraga 15 la suta din voturi. Pentru a finaliza fuziunea, vor avea lor intâlniri cu toate organizatiile PMP si UNPR din judetul Bacau, presedintii fiind alesi din partidul cu rezultat mai bun la locale: “Analiza noastra arata ca ne completam, doar in doua comune, Pirjol si Odobesti, ne suprapunem.” La 15 septembrie, judeteana PMP Bacau trebuie sa fie pregatita pentru alegerile parlamentare, a mai precizat Valerian Vreme.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

 1. Daca la alegerile locale PMP-ul. a avut 5%,dupa unificarea cu UNPR,, cred ca
  va obtine sub 3%,,cine mai crede in minciunile lor???!
  apropo parca i se ridicase imunitatea d-lui Vreme ,,cand va fi JUDECAT???!!!

 2. D-le V.Vreme, firea și înfățișarea dv-stră nu corespunde, nu se pliază pe această grupare PMP.
  Am avut prilejul să vă întâlnesc de vreo două ori, într-un mediu populat, și am constatat că atunci când spuneți un neadevăr vă faceți roșu la față. Deci nu sunteți ”călit” ptr o grupare politică mafiotă, desprinsă din PDL, condusă de șeful interlopilor din România.
  Poate numai o datorie față de matrafoxat v-a ”dus” în această direcție, poate chiar un dosar !
  Este știut faptul că toți politicienii (fără excepție) mint dar firea dv-stră spune altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ