Organizatia Judeteana a Partidului Miscarea Populara are un nou lider, in persoana deputatului Valerian Vreme. Numirea sa a fost facuta in cadrul Comitetului Executiv National desfasurat la Bucuresti, la care s-a consfintit fuziunea dintre PMP si UNPR.

“In primul rând, ne vom ocupa de organizarea noii constructii politice la nivel local. Pornim de la vârf, unde vicepreseedintii organizatiei judetene sunt Constantin Scripat si Vasile Manole. In teritoriu, lucrurile sunt relativ simple, pentru ca acolo unde sta bine PMP statea mai prost UNPR si invers, astfel ca lucrurile se vor completa”, a declarat Valerian Vreme, pentru ziarul Desteptarea.

In afara organizarii, viitoarele actiuni politice ale noului PMP rezultat din fuziune vizeaza pregatirea alegerilor parlamentare de la sfârsitul anului. “Chiar si acum, cu putin timp inainte de alegeri, PMP este deschis sa primeasca in rândurile sale personalitati bacauane”, a mai spus deputatul Vreme.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ