Pentru sustinerea proiectului, Necula are nevoie de 8.800 de semnaturi/foto:Liviu Maftei

Cosmin Necula, deputat PSD, sustine ca “suspiciunea de evazionist nu trebuie sa planeze peste toti intreprinzatorii din centrele comerciale din Bacau”.

El l-a interpelat pe ministrul Finantelor Publice in legatura cu verificarile pe care ANAF le face in centrele comerciale din Bacau, in cadrul Operatiunii ”Cristal”. Necula afirma ca evaziunea fiscala si coruptia trebuie eradicate, dar considera ca si abuzul de putere al reprezentantilor institutiilor de control reprezinta un pericol.

El s-a intâlnit cu agentii economici de la ”Romalion” si ”Bialex”, iar acestia s-au plâns ca sunt discriminati in raport cu marile lanturi de magazine, fiind verificati mai des, si ca actiunile, conform spuselor inspectorilor ANAF, ar fi urmarea sesizarilor marilor retaileri. Controalele dureaza prea mult, iar cifra de afaceri scade, mai reclama comerciantii.

PUBLICITATE

Aceste controale sunt menite ”sa denigreze si sa distruga in totalitate acest tip de comert sustinut in proportie covârsitoare de capitalul autohton”, se arata in petitia adresata deputatului de 181 de persoane. Petitia a fost prezentata joi, 12 noiembrie, in plenul Camerei Deputatilor.

Cosmin Necula a cerut ca Ministerul de Finante sa raspunda câtorva intrebari privind durata si rezultatele controalelor efectuate in supermarketuri si in centrele comerciale. Vom reveni.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

 1. Sper ca omul nu s-a tampit subit, si ca e o manevra politica menita sa ii asigure voturile talharilor, ca si alea sunt tot voturi. Aici nu este vorba despre imagine, ci despre lege, domnule avocat Necula, iar legea nu are imagine. Cui nu ii place legea, e liber sa o incalce si sa sufere consecintele. ANAF nu umbla dupa cei care isi vad de treaba si isi platesc partea la cresterea societatii. Nu exista in legislatie prevederea ca aceasta nu se aplica in cazul in care comerciantul e mic si rau de gura.

  • Văd ca la orice postare legată de ANAF ești un mare admirator al lor. Ai ceva împotriva clasei de mijloc? Vrei ca toată lumea sa fie angajata la stat? Ce anume îți dorești?

 2. Ce sa zica si el, in cautare de voturi pentru anul viitor? Ca, pana mea, de ce sa nu criticam o actiune a statului indreptata impotriva evaziunii fiscale…
  Pe bune, individul asta stie ce jungla este/era la CCB si cati bani negri s-au facut aici? E jale cu “candindantii” astia garantati de spagarache….

 3. Inspectorii ANAF sunt niste recuperatori in cautare de bonusuri ( sa nu uitam procentele din amenzi pe care le incaseaza) cu orice pret , chiar si prin abuzuri, trimisi la strans bani pentru a acoperi promisiunile domnului Ponta, prin intermediul mult prea imbogatitului ( nu imi e clar prin ce metode, dansul fiind bugetar) sef ANAF

 4. Am firma si sustin activitatea ANAF din ultimul timp. Nu poti trai intr-o tara civilizata fara sa platesti taxe la stat. Necula… jalnic si penibil ca de obicei.

 5. Macar omul are activitate in parlament si isi reprezinta bacauanii.
  Penibilul de Luchian pozeaza in Mesia de Bacau fara sa faca nimic pt bacauani in parlament.
  Luchian a furat cu Stava si cam atat. Doar prostii il mai pot vota.

LĂSAȚI UN MESAJ