24 iulie 2024
ActualitateDeputatul Ionel Floroiu: "Băcăuanii au votat cu responsabilitate pentru modernizare și progres!"

Deputatul Ionel Floroiu: “Băcăuanii au votat cu responsabilitate pentru modernizare și progres!”

Victorie categorică a valoroasei Organizații PSD Bacău, la alegerile din data de 9 iunie, care a câștigat din nou președinția Consiliului Județean Bacău dar și 61 de primării din 93 existente în județ!

PSD Bacău a propus pentru aceste alegeri oameni capabili, harnici, implicați, care au dovedit și până acum rezultate de excepție și performanță în administrație.Senatoarea Cristina Breahnă Pravăț, noul președinte ales al Consiliului Județean Bacău, a primit 99877 de voturi (39,82%)de voturi, față de doar 72830 de voturi (29,04%) cât a primit principalul contracandidat, deputatul liberal Mircea Fechet.

PSD este și principala forță politică din Consiliul Județean Bacău, cu 85827 de voturi (34,92%) față de 69955 (28,46%,) cât au primit liberalii.

Lista comună PSD -PNL, pentru alegerea deputaților din Parlamentul European, a fost votată de 129903 de băcăuani, adică de 51,85% dintre băcăuanii care s-au prezentat la urne pe 9 iunie.

Astfel, europarlamentarul Dragoș Benea, președintele PSD Bacău, aflat oricum pe un loc eligibil în listă, a devenit, cu toată legitimitatea, din nou europarlamentar.

Dezvoltăm și modernizăm județul Bacău!

De ce am câștigat detașat și aceste alegeri? Organizația PSD Bacău este puternică deoarece pune accent pe disciplină, organizare în teritoriu dar mai ales pe calitatea oamenilor.

Un primar din organizația noastră are obligația să realizeze investiții, să dezvolte comunitatea care l-a ales, să facă viața mai bună oamenilor. Activitatea fiecărui ales este sprijinită dar și monitorizată de conducerea PSD Bacău, pentru a evita, totodată, votul negativ, care ar afecta performanțele Organizației Județene PSD Bacău.

Parlamentarii, în măsura atribuțiilor, sprijină finanțarea proiectelor inițiate de primari, prin programele naționale de dezvoltare sau prin fonduri europene. Investițiile se văd peste tot în județul Bacău, unde avem primari buni, care au ridicat scoli și grădinițe noi, cu bani de la Uniunea Europeană și care au îmbunătățit infrastructura rutieră.

Votul băcăuanilor, în majoritatea localităților, a fost predictibil, deoarece are justificare în activitatea primarilor PSD, care prin muncă au realizat investiții importante și necesare pentru comunitățile lor. Și alegerea Cristinei Breahnă Pravăț, în funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău, a fost fără emoții. Este cadru universitar, un politician valoros, cu vechime de două decenii în PSD, cu experiență în administrație.

Le mulțumesc tuturor băcăuanilor pentru încrederea acordată, pentru că au votat responsabil pentru continuarea dezvoltării și modernizării județului Bacău.

Deputat Ionel Floroiuspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri