Deputatul Nicul Marcu, ales in colegiul uninopminal 1 din Bacau a demisionat, astazi, din PNL impreuna cu alti cinci colegi: Andrei Gerea,Viorel Teodorescu, Sorin Teju, Viorel Palaşcă şi Nicolae Alexandri.

Demisia survine dupa Congresul partidului, demisionarii acuzand ca „PNL devine maşina de spălat a PDL”.

Cei sase parlamentari au anuntat ca il vor urma pe Calin Popescu Tariceanu, care se pregateste sa formeze o noua formatiune politica.

Nicu Marcu a fost ales deputat in Colegiul 1 Bacau, obtinand 11.941 de voturi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Barosane, cand te-ai dus la tradator, ai intrebat fraierii care te-au votat ?? Sau tu esti un smecher de cartier care vrei sa faci o noua cotcarie !!! Sa iti fie rusine pt dispretul fata de alegatori !!

  2. STAVARACHE NE-A BAGAT PE GAT ACEST TRADATOR.A UMBLAT CU EL DE MANA PRIN ORAS SA II DAM VOTUL.PUTEA SA FIE CANDIDAT UN BACAUAN CARE SA FACA CEVA PT NOI.RUSINE SA ITI FIE ROMICA.

  3. Romica tu credeai ca daca te pui bine cu Bucurestiul (acest individ Marcu este din Dolj si este ruda liu Chitoiu) te salveaza cind ai necazuri ? Te-ai inselat amarnic !!! Acum la necaz TOTI OR SA-TI DEA IN CAP! Imi pare tare rau pt tine, pt ca te-am crezut cel mai cinstit din primar al Bacaului. M-am inselat.

LĂSAȚI UN MESAJ