La data de 20 martie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii aflași în serviciul de patrulare intercomunală pe raza satului Nicolae Bălcescu au identificat un grup de trei tineri ce se deplasau cu două biciclete pe DC 192 C în apropiere de D.N.2.

Tinerii au refuzat să se legitimeze şi nu au putut justifica provenienţa celor două biciclete, fapt pentru care au fost conduși la sediul unității de poliție.

S-a procedat la identificarea celor trei, un tânăr de 19 ani, unul de 20 de ani și un minor de 16 ani și la ridicarea bicicletelor în vederea cercetărilor, existând suspiciunea că acestea provin din săvârșirea de infracțiuni.

PUBLICITATE

La data de 21 martie a.c., s-a stabilit că una dintre biciclete aparține unui bărbat din localitatea Nicolae Bălcescu, fiindu-i sustrasă în noaptea de 19/20 martie din fața locuinței.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ