La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 07.30, un echipaj de poliţie rutieră a depistat un bărbat de 60 de ani, din comuna Dofteana, care conducea un autoturism pe strada Republicii din localitatea Tg. Ocna, în timp ce se se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 decembrie a.c, în jurul orei 08.30, polițiștii au depistat, în flagrant, un tânăr de 27 de ani, care conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului, din Comănești, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur in aerul expirat , fapt pentru care a fost condus la Spitalul Ioan Lascăr Comănești, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.
În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infraţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ