La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din comuna Săuceşti, au oprit în trafic un autoturism la volanul căruia a fost identificat un un tânăr de 18 ani, din comună.
Din verificările efectuate a rezultat că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 15 aprilie a.c, în jurul orei 20.00, patrula de siguranță publică aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu a depistat în flagrant un tânăr de 26 de ani, care conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, din Bacău, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, patrula intercomunală a depistat în flagrant un bărbat de 29 de ani, din comuna Corbasca, care conducea un autoturism pe raza comunei Corbasca fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ