5 bărbați, care au tăiat illegal și sustras 26 de arbori, au fost prinși în flagrant de către polițiști. Materialul lemnos, în volum total de peste 8 m.c. și valoare de 1 781 lei a fost restituit persoanelor vătămate.

La data de 14 aprilie a.c. poliţiștii din comuna Scorţeni au depistat în flagrant doi bărbați de 27 și 58 de ani, care au tăiat ilegal şi sustras 15 arbori, esenţă carpen, cu diametre cuprinse între 15 şi 25 cm, din pădurea unui localnic.
Materialul lemnos cu un volum total de 3,5 m.c., în valoare de 610 lei, a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Polițiștii din comuna Palanca au depistat în flagrant doi localnici, care au tăiat ilegal şi sustras din punctul Pîrîul Şanţ din pădurea administrată de O.S. Comăneşti, 6 arbori esenţă răşinoase.
Materialul lemnos rezultat, cu un volum de 2,732 mc, în valoare de 595 lei, a fost confiscat şi predat în custodie reprezentanţilor O.S. Comăneşti.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Tot în flagrant delict a fost surpins de către polițiști, un bărbat din comuna Brusturoasa, care a tăiat ilegal şi sustras 5 arbori esenţă răşinoase din pădurea administrată de O.S. Comăneşti.
Materialul lemnos rezultat, cu un volum de 2,032 mc, în valoare de 576 lei, a fost confiscat şi predat în custodie reprezentanţilor O.S. Comăneşti.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ