La data de 30 martie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din comuna Tamași au depistat în flagrant un localnic de 26 de ani, care conducea un autoturism pe un drum public, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat în flagrant un minor de 17 ani, care conducea o motocicletă pe DJ 119 D, din comuna Valea Seacă, fără a deţine permis de conducere.
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că motocicleta în cauză nu este înmatriculată.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ