Polițiștii din comuna Ghimeș-Făget au depistat în flagrant, la data de 25 ianuarie a.c., un bărbat de 28 de ani, din comună, care a tăiat ilegal de pe picior, un număr de 9 arbori, esenţă răşinoasă, specia brad, din punctul Pârâul Patky, sat Ghimeş.

Materialul lemnos, în volum total de 6,785 mc şi valoare de 1157,13 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propuneri procedurale.

PUBLICITATE

De asemnea polițiștii din comuna Palanca au depistat în flagrant un bărbat de 69 de ani, din comună, care a tăiat ilegal de pe picior 8 arbori esenţă răşinoase și foioase, din punctul Voica, din comuna Palanca.

Materialul lemnos cu volumul total de 5,476 mc şi valoare de 750,25 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tăiere ilegală de arbori.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ