La data de 24.06.2014, un echipaj de poliție rutieră din Bacău, aflat în serviciul de patrulare și control al traficului rutier pe strada Republicii din municipiu, a identificat un tânăr de 28 de ani, din localitate, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, în timp ce avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

• Polițiștii rutieri au depistat în flagrant, la data de 24.06.2014, pe DN 2, în interiorul localității Nicolae Bălcescu, un tânăr de 26 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 11 iunei a.c..

PUBLICITATE

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

• La data de 24.06.2014, în jurul orei 20.00, pe strada Minerului din orașul Comănești, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 53 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară fără a avea asupra sa permisul de conducere.

În urma verificăriilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat de pe data de 09.06.2014.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

• Pe strada Minerului din orașul Comănești, poliţiştii rutieri au depistat o persoană de sex masculin, de 53 de ani, din județul Mureș, care conducea o autoutilitară în timp ce avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 30 mai a.c..

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ