La data de 03 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au acționat, împreună cu polițiști locali, în zona centrală a municipiului Bacău, pentru prevenirea şi combaterii faptelor ilicite cu produse din tutun.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 11.30, polițiștii au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe Bulevardul Unirii din municipiul Bacău.

În autoturism au fost identificate două persoane de sex feminin de 45 și 46 de ani, din Bacău, asupra cărora polițiștii au găsit 180 și respectiv 310 pachete de țigări cu timbre fiscal de Ucraina, destinate comercializării ilicite în municipiul Bacău.

PUBLICITATE

Persoanele în cauză au fost conduse la Secţia 2 Poliţie Bacău, iar cele 490 de pachete cu ţigarete de contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 1 Suceava pentru luarea măsurilor legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ