La data de 25 februarie a.c., polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău au depistat în trafic, pe strada Stefan cel Mare, o localnică de 26 de ani, care transporta cu un autoturism 151 de pachete de țigări fără timbre fiscale sau cu timbre de acciză din Republica Moldova.

Cea în cauză a fost condusă la sediul Secției 2 Poliție Bacău pentru continuarea verificarilor.

Cele 151 de pachete de țigări, în valoare de aproximativ 950 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 1 Suceava pentru luarea măsurilor legale conform competenţei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Țigari de contrabandă ?
    Păi dacă ai de cumpărat ceva din Piața Mare ești agasat de cîte oferte de a cumpăra țigari le ”primesti” de la găști de țigani. Sunt femei și copii (de țigan) ”asistați” de namile de bărbați.
    Sunt zilnic, fie ploaie fie vânt, la ”datorie”.
    Pe acestia chiar nu-i vede nimeni ??
    Hai să fim serioși !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ