La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din comuna Săucești au fost sesizați de un localnic, de 44 de ani, cu privire la faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute i-au sustras aproximativ 500 kg de lucernă, din anexa unui imobil situat pe raza comunei.

Ca urmare a investigațiilor efectuate în baza sesizării, polițiștii au depistat un bărbat de 38 de ani, din comuna Săucești, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetări a rezultat că cel în cauză la data de 11 ianuarie, în jurul orei 18.00, s-ar fi deplasat, cu căruţa proprietate tractată de un cal, la imobilul nelocuit, ar fi urcat în podul anexei gospodărești și ar fi sustras lucerna, pe care a transportat-o la locuinţa sa.

Au fost recuperate aproximativ 300 kg de lucernă, care au fost restituite persoanei vătămate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ