La data de 16 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de o tânără de 27 de ani, despre faptul că i s-a sustras un telefon mobil în valoare de 400 de lei, în timp ce se afla în Piața Miorița din municipiul Bacău.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică formată din polițist și jandarm.

În urma verificărilor efectuate în baza semnalmentelor echipajul de siguranță publică a depistat în scurt timp un bărbat de 31 de ani, din Bacău asupra căruia a fost găsit telefonul sustras.

PUBLICITATE

Cel în cauză a recunoscut că în jurul orei 14: 45 în timp ce se afla în Piața Miorița a profitat de neatenţia unei vânzătoare și i-a sutras de pe o masă telefoanul mobil, pe care intenționa să-l comercializeze.

Bunul sustras a fost restituit persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Este normal ca microbuzul horgesti_ bacau sa ajunga la horgesti cu 11 oameni in picioare? 18 locuri plus 11 in picioare? Este normal????

LĂSAȚI UN MESAJ