La data de 25 februarie a.c., polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui accident rutier cu victimă, pe strada Calea Romanului din municipiul Bacău.

Astfel, din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 75 de ani, din Bacău care se deplasa pe carosabil în zona intersecției străzilor Calea Romanului cu Tecuciului, a fost surprins și accidentat de un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă.

După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului și a fost depistat la scurt timp de către polițiști în urma investigațiilor efectuate, pe strada Narciselor din municipiul Bacău.

PUBLICITATE

Pietonul s-a deplasat la domiciliu și ulterior a soliciat acordarea de îngrijiri medicale. El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, dar la scurt timp s-a înregistrat decesul acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, cercetările efectuându-se sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ