La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 04.00, poliţiștii din cadrul Serviciului Județean Poliție Transporturi Bacău, aflați în patrulare în trenul IR care circula pe direcția București N – Botoşani, au depistat un bărbat de 40 de ani, din județul Iași, care se afla în stare de ebrietate și apela la mila călătorilor.

Bărbatul a fost legitimat, iar în urma controlului corporal efectuat asupra acestuia au fost identificate mai multe bunuri între care și un telefon mobil, despre care s-a stabilit că nu aparaține celui în cauză.

Din verificările efectuate a rezultat că telefonul mobil a fost sustras de către bărbatul de 40 de ani de la un tânăr de 19 ani din Botoșani, călător în același tren, în timp ce acesta dormea.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ