La data de 09 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au acționat, în zona de nord a municipiului Bacău, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite cu produse din tutun.

In cadrul acțiunii a fost oprit în trafic, pe strada Neagoe Vodă, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 46 de ani.

Polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză transporta 108 pachete cu țigarete de contrabandă, cu marcaje fiscale de Republica Moldova și Ucraina.

PUBLICITATE

S-a luat măsura confiscării celor 2 160 țigarete, care vor fi predate Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 1 Suceava pentru luarea măsurilor conform Legii nr.571/2003.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ