La data de 04 martie a.c., în jurul orei 04:30, patrula de siguranţă publică aflată în serviciul de patrulare, pe strada Chimiei din Bacău, a prins în flagrant un bărbat de 54 de ani, din Botoșani, în timp ce sustrăgea motorină din rezervorul unei cisterne.

Din verificările polițiștilor a rezultat că cel în cauză, conducător auto la o societate comercială, sustrăgea motorină din rezervorul cisternei şi o depozita în rezervorul capului tractor.

Polițiștii au stabilit că în jurul orei 03:50, bărbatul a încărcat cisterna la depozitul din Bacău şi urma să se deplaseze în județul Suceava pentru a alimenta staţiile peco. Pe traseu a oprit cisterna într-o parcare, ar fi rupt sigiliile compartimentelor cisternei şi ar fi început să sustragă motorină, pe care o depozita în rezervorul capului tractor, care are o capacitate de 500 litri.

PUBLICITATE

Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită de societatea prejudiciată, după inventarierea cantităţii de motoriană rămasă în cisternă.

În cauză s-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ