Aproape 60000 de țigarete de contrabandă au fost confiscate de polițiștii băcăuani. Constănțeanul care le transporta a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 1 iunie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe D.N. 2 în comuna Nicolae Bălcescu, un constănțean de 24 de ani, care transporta cu un autoturism mai multe pachete de țigări, cu timbre de Ucraian și fără marcaje fiscale.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii de investigarea fraudelor care au stabilit că cel în cauză deținea în interiorul 33 440 țigarete ambalate în 1672 pachete cu timbre de Republica Ucraina si 26 000 țigarete ambalate în 1300 de pachete fără marcaje fiscale.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător și nemarcate.

Față de tânărul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar țigarete au fost ridicate în vederea confiscării.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ