Un nou termen s-a judecat, marti, la Tribunal, in dosarul de luare de mita in care au fost trimisi in judecata primarul Romeo Stavarache, fostul director al ADR-NE, Constantin Apostol, si trei oameni de afaceri – Liviu Goian, Liviu Cenusa si Costel Casuneanu.

De aceasta data, avocatii au propus probe si martori pe care doresc sa-i citeze pentru a fi audiati – mai multi functionari din Primaria Bacau, membri in comisiile de Urbanism si de evaluare a ofertelor pentru licitatii, de la Biroul de Autorizatii sau angajati de la ANL Bucuresti.

Procurorul de sedinta a fost de acord cu administrarea tuturor probelor de la urmarirea penala si reaudierea martorilor. Urmatorul termen va fi pe 1 martie când vor fi citati pentru audieri denuntatorii Costica Rusu, Viorel Rusu si Constantin Sosu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Romică ar trebui să-l TOARNE cât de repede poate pe AGHIOTANTUL LUCHIAN DRAGOȘ cu toate MĂGĂRIILE sale, că și LUCHIAN lăa vândut ca o ,,IUDĂ,, pe ȘPAGARACHE.

  2. Pai…i cum sa-l toarne, ca daca stava nu mai are nici o sansa la primaria Bacau, atunci face orice sa fie alesi ,,prietenasii sai”. Nu cred ca scapam de hoti, evazionisti, ipocriti nepedepsiti etc nici la aceste alegeri. Acesti nelegiuiti vin acusica sa ne cerseasca voturile si dupa aceea uita de noi si de promisiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ