Coordonatorul Fundatiei Miscarea Populara Bacau, Mihai Platon (foto), a demisionat luni din aceasta functie. „Plec din fruntea Fundatiei la nivelul judetului Bacau cu convingerea ca nu este posibila o schimbare din interior a clasei politice din România.

Multumesc colegilor care au crezut în principiile Fundatiei, dar, din pacate, acestea nu se doresc aplicabile in Partid. Am încercat sa facem un Partid altfel, dar, din pacate, nu am reusit. Nu voi abandona lupta, voi continua în Partid si în societatea civila, pentru a duce mai departe ideile si principiile care ma anima”, a spus Mihai Platon, in demisia sa.

In Fundatia Miscarea Populara, a avut loc, de altfel, un val de demisii, multe in solidar cu cea a presedintelui Fundatiei, Marian Preda, care a invocat „motive personale”.

PUBLICITATE

Reamintim ca Fundatia Miscarea Populara a fost organizatia declarata apolitica, destinata celor neinregimentati politic, dar care au idei pentru schimbari importante, baza pe care s-a constituit Partidul Miscarea Populara. Demisiile lui Marian Preda, precum si ale altor lideri locali, inclusiv din Bacau, au venit la doua zile dupa ce Elena Udrea a câstigat sefia Partidului Miscarea Populara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Daca se vrea o schimabare in clasa politica se poate doar din interiorul partidelor mari.La ora actuala partidele mici nu pot sa creasca pentru a intra in parlament .

  2. @lupu & @ cristi. Nu e asa dragii mei concetateni. Daca nu exista o speranta de a imbunatati ceva, ce mai exista.? Demisia Domnului Platon e un semnal cu rostul lui- constructiv zic eu, asa cum este si demisia D-lui Marian PREDA, si e si un exercitiu de onoare- sa mai invete lumea ca se poate face si asa ceva cand esti persoana publica, in interiorul sau in afara autoritatilor/guvernarilor centrale/locale…. Se poate schimba ceva de oriunde, totul este sa incepi de undeva… din partide mari/mici, din afara lor, de la Asociatia de Proprietari sau Comitetul de Parinti, si asa mai departe. Cei care o duc bine in marasmul de azi se bucura cand ne aud ca nu exista nicio sansa sa reformam,. sa moralizam , bla bla bla……….

LĂSAȚI UN MESAJ