22 mai 2024
SportDelegație germană implicată în dezvoltarea fotbalului în Bacău

Delegație germană implicată în dezvoltarea fotbalului în Bacău

Astăzi, Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău, a anunțat că o delegație germană a vizitat județul pentru a sprijini dezvoltarea fotbalului local. Delegația germană organizează cursuri teoretice și practice pentru antrenorii de fotbal din Bacău, în cadrul unui parteneriat semnat în 2015 între Asociația Județeană de Fotbal Bacău și Asociația de Fotbal și Atletism din Westfalia, una dintre cele mai prestigioase asociații sportive din Germania.

De-a lungul anilor, acest parteneriat a adus multiple beneficii comunității sportive din Bacău, contribuind la creșterea nivelului de expertiză și performanță în fotbal. Valentin Ivancea a transmis sincere mulțumiri delegației germane, în special dlui. Manfred Schnieders – președinte, Oliver Topp – responsabil de relația cu AJF Bacău, precum și antrenorilor cu experiență și cunoștințe bogate în domeniu, Thomas Berndsen și Ricardo Bock, pentru eforturile lor semnificative în dezvoltarea acestui parteneriat.

Un punct de apreciere a fost adresat și președintelui Asociației Județene de Fotbal Bacău, Cristi Sava, pentru eforturile constante depuse în derularea eficientă a parteneriatului și pentru contribuția sa în susținerea și dezvoltarea fotbalului în zonă.Ivancea a subliniat că acest parteneriat este o oportunitate valoroasă pentru sportivii băcăuani și pentru fotbalul local în general. El a exprimat speranța ca, la următoarea vizită a delegației germane în județ, evoluția pozitivă a proiectului să fie evidentă, iar impactul asupra dezvoltării sportive să fie resimțit pe deplin în comunitatea fotbalistică din Bacău.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri